ALTIJD EEN KEUKEN
BINNEN UW BUDGET

Simpel uw keuken online samenstellen met de 3D-keukenplanner

De perfecte keuken vinden die ook nog eens betaalbaar is. Het lijkt een onmogelijke opgave. Maar niet als u bij Paul Roescher Budget-Trendline een keuken bestelt. Bij ons stelt u zelf snel en simpel uw droomkeuken samen met behulp van de KeukenCreator. Dit is een handige 3D-tool waarmee u eenvoudig online uw eigen betaalbare designkeuken ontwerpt.

Al meer dan 40 jaar een begrip in keukens

* Let op: wegens onderhoud is de KeukenCreator tijdelijk niet beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak. Wilt u graag persoonlijk advies bij het configureren van uw keuken? Maak een vrijblijvende afspraak; wij helpen u graag met het ontwerpen van uw droomkeuken!

In 5 stappen uw ideale budgetkeuken creƫren

Een keuken samenstellen en kopen was nog nooit zo leuk en makkelijk. Met de 3D-keukenplanner ontwerpt u online in slechts 5 stappen een keuken die aan al uw wensen voldoet. Het programma rekent de prijs direct voor u uit. U weet dus gelijk of de keuken binnen uw budget past.

Stappenplan KeukenCreator
Keuken online samenstellen

Teken de ruimte inclusief wanden, deuren en ramen.
Kies uw favoriete front aan de hand van een keuken of uit de frontencollectie.

Keuken online samenstellen

Stel de keuken samen met het ontwerpprogramma.
Kies het front, de afwerking, het werkblad, de grepen en de kleur van de plint.

Keuken online samenstellen

Plaats de kasten en creëer uw ideale keukenopstelling.
Met de verschillende ‘views’ kunt u de keuken vanuit andere hoeken bekijken.

Keuken online samenstellen

Of bekijk een 3D-voorstelling.
Voeg eventueel decoratie toe zoals gordijnen, lampen en planten. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe de keuken er in het echt uit komt te zien.

Keuken online samenstellen

Bereken de prijs.
Let op: bij ons betaalt u niets extra voor het aanrechtblad, de spoelbak, de grepen en de plinten!

Nadat u de 5 stappen hebt doorlopen ontvangt u een bevestigingsmail. We nemen naar aanleiding van de door u samengestelde budgetkeuken contact op. Uiteraard kunt u ook onze showroom in Apeldoorn of Rijssen bezoeken en laten adviseren door onze keukenspecialist.

* Let op: wegens onderhoud is de KeukenCreator tijdelijk niet beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak. Wilt u graag persoonlijk advies bij het configureren van uw keuken? Maak een vrijblijvende afspraak; wij helpen u graag met het ontwerpen van uw droomkeuken!

Ook handig om te weten:

Uw online keukenontwerp is af! En nu?
Als u akkoord bent met het ontwerp en de prijs wordt de keuken binnen 7 weken geproduceerd door een van onze Duitse kwaliteitsfabrikanten.

Keuken inmeetservice
Voor slechts € 80,00 komt onze keukenspecialist bij u langs om de keuken in te meten. Zo wordt geen centimeter over het hoofd gezien en kunt u een keuken bestellen die precies in de beschikbare ruimte past.

Afhalen of bezorgen
Ellenlang in de rij wachten bij de kassa, daar is bij ons geen sprake van. In ons distributiecentrum in Rijssen staat alles al voor u klaar om snel mee te nemen. Liever laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook. Paul Roescher Budget-Trendline levert door de hele Benelux.

Beschadiging?
Als er iets is beschadigd laat dat ons dan direct weten. Neem telefonisch contact op en we lossen het voor u op.

5 jaar kwaliteitsgarantie op alle keukenmeubelen
Bij keukencollega’s in onze prijsklasse krijgt u alleen garantie op het hang- en sluitwerk. Maar bij Paul Roescher Budget-Trendline krijgt u 5 jaar kwaliteitsgarantie op de gehele keuken!

Persoonlijke service
Van iedere keuken wordt nauwkeurig bijgehouden welke onderdelen geleverd zijn. Belt u dus na jaren van gebruik eens over de keuken, dan weet onze medewerker nog precies wat u hebt gekocht!